Kompanija Zona svaki dan vrši prevoz do aerodroma Tivat i transfer Tivat – Herceg Novi. Transferi se obavljaju u skladu sa redom letenja, pa putnici ne moraju brinuti hoće li stići na vrijeme. Vaše je samo da nas pozovete ranije, da bi rezervisali mjesto u vozilu, a kartu kupujete kod vozača. Dovoljno je da nas pozovete dan ranije. Možete zatražiti individualni ili grupni prevoz do aerodroma. Dolazimo na vašu adresu, a kad vas vozimo od aerodroma, dovodimo vas tačno na vašu odabranu destinaciju, pa nemate drugih troškova transfera, nošenja prtljaga i slično.

Herceg Novi Tivat

Pokriveni su svi letovi na relaciji Beograd – Tivat – Beograd i po ljetnjem i po zimskom redu letenja. Cijene ovih transfera su najpovoljnije za ovu relaciju i fiksne su za sve dijelove hercegnovske rivijere. U cijenu ulazi i prtljag, pa vam torbe i kofere ne naplaćujemo dodatno. Za naše najmlađe putnike starosti do pet godina prevoz je besplatan. Takođe, ni kućni ljubimci nam nisu mrski; ako dobro podnose vožnju, mi ćemo ih rado prevesti.

Herceg Novi Dubrovnik

Putnici mogu takođe bukirati prevoz do aerodroma Podgorica ili Ćilipi. Polasci su usklađeni sa rasporedom letenja, pa nema sekiracije oko kašnjenja ili čekanja.

Bilo da dolazite ili se vraćate kući, Zona je tu da vas sigurno dočeka ili isprati.