Želite na Sea Dance festival? U šoping, na doček nove godine, letovanje… Herceg Novi, Kotor, Budva, Dubrovnik… ili možda Meljine? Planirate okupljanje i želite da svi gosti sigurno stignu? Zašto biste se zamarali traženjem slobodnog mjesta za parkiranje, strepili od kvara automobila, kazni od prebrze vožnje, policajaca, kad vas Zona kombi/taxi prevoz sigurno i bezbolno vozi do željene destinacije.

Dnevni ili višednevni najam vozila

Najam vozila sa vozačem naši putnici najviše koriste za izlete po Crnoj Gori, u Dubrovnik i Trebinje. Naše najveće vozilo prima 20 putnika, pa je idealno za grupne izlete ili prevoz na neko okupljanje, slavlje, koncert… a može i čitava sportska ekipa, komotno.
Naši iskusni vozači toliko poznaju Crnu Goru, da vam mogu biti i turistički vodiči na turama po Crnoj Gori. Tu su i izleti po zaleđu divne Boke. Stalno na putu nepresušan su izvor informacija, gdje se dobro jede, pije, gdje se kriju autentični kulinarski i drugi biseri. Imaćete praktično iz prve ruke i najbolje preporuke za kulturna zbivanja, mjesta sa originalnim i interesantnim muzičkim programom… Zato sljedeći put kad vam zatreba siguran, pouzdan grupni transfer pozovite Zona kombi prevoz.

Prava sreća je da mi volimo svoj posao, raduje nas što zadovoljni stižete na svoje odredište. Ne dopustiti da vam loše iskustvo na putovanju pokvari odmor, festival ili izlet, zato izaberite prevoz koji prati vaš ritam. Mi vas pokupimo na vašoj adresi, pobrinemo se za vaš prtljag, uz ambijentalnu ili muziku po vašem izboru i trudimo se da putovanje sa nama bude savršen uvod, kao i finale vašeg nezaboravnog ljetovanja, izleta ili okupljanja. I tamo i ‘vamo, mi vas čekamo!

Vaša ZoNa